Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening.

 

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrotandelen 10 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.

Ved å sette av litt tid noen ganger pr måned kan din klubb få etterlengtede inntekter i klubbkassa!

Bli med i NIFs markedspanel og støtt din favorittklubb!

Klubbene trenger ikke gjøre noe annet enn å melde seg på og invitere inn medlemmer, supportere, foreldre osv. til å svare på diverse undersøkelser. Hver undersøkelse gir klubben mellom 5 og 25 kr pr svar til klubbkassen.

Støtt klubben din!?

 

Det er flere måter du, din familie og venner kan støtte klubben din. Her finner du noen måter som gir oss økonomisk støtte uten at det koster den enkelte noe annet enn litt innsats og registrering her.

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med. Årets Klubben i mitt hjerte-kampanje er den 13. i rekken. Norges beste mannlige svømmer – Henrik Christiansen - er ambassadør for Klubben i mitt hjerte. Norges idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen Klubben i mitt hjerte.

Vi ønske å få holde UVR arrangement i Bergen og har startet med å få NS1 (Norges serien) til Bergen i september 2017. For å få bassenget godkjent til slike arrangement trenger vi en rampe til bassenget i AdO som koster mye penger og arbeid. Vi arbeider her med å få sponorer og midler fra kommunen og forbundet og håper vi får dette på plass før sommeren.

Håper mange her kan sponse vår flotte klubb slik at vi kan få dette på plass!