NM-sølv og NM-bronse til Bergens undervannskrigere

Under Norgesmesterskapet i undervannsrugby i Egersund (21.-22.mai) kjempet Boblenjentene seg til sølv, mens gutta gikk seirende ut av bronsefinalen mot hjemmelaget Egersund.

BSI Boblens herrelag under NM2016. Øverst fra venstre: Alireza, Hans Olav, Bjarte, Helge, Andreas, Florian, Matias, Vegard, Gunnhild og Kjetil. Trygve og Olav var ikke tilstede da bildet ble tatt.

BSI Boblens damelag NM2016. Fra venstre: Vilde, Seline, Lisbeth, Hedda, Marie, Gunnhild, Rannveig, Carina, Anna og Kristin.

Herrelaget møtte Sandefjord i lørdagens første kamp. Sandefjord har bygd seg opp de siste årene til å bli et svært solid lag. Det ble en spennende kamp, hvorav Boblen gikk seirende ut av kampen med stillingen 2-1. Dagens andre kamp var mot storfavoritten, Molde UVK, Boblen jobba i en periode svært bra, og Bjarte Lyssand ga Boblen et mål. Men Moldenserne vant til slutt 12-1.

I kvartfinalen møtte gutta Ålesund. Det ble en grei seier til Boblen. Deretter var det klart for semifinale mot Akkaren på søndag. Det ble en hissig affære med flere utvisninger, men Akkaren viste Bergenserne hvem som skulle møte Molde UVK i finalen med 11-målsseier over Boblen.

Da ble det klart for bronsefinale mot Egersund. Det samme skjedde under NM 2015. Da tapte Boblen og måtte ta til takke med den sure fjerdeplassen. Kampen ble svært spennende, men Bergenserne var sterkest og Boblen kunne endelig ta med edelt metall hjem til Bergen.

Jentene møtte Akkaren i første innledende kamp på lørdagen. Det ble en spennende kamp som endte 2-2. Deretter møtte jentene trønderne fra NTNUi-DG. Første omgang startet jevnt, men trønderne raknet i andreomgang, og Boblen vant 7-1. I dagens siste kamp møtte de hjemmelaget, Egersund, som endte i en overbevisende seier til Boblen.

Etter lørdagens innledende kamper ledet Akkaren på målforskjell, og Boblen møtte derfor NTNUi-DG i søndagens semifinale. Det ble en lik kamp som på lørdagen, og Boblen vant til slutt 9-1.

Det var derfor duket for finale mellom Akkaren fra Oslo og BSI Boblen fra Bergen. Dessverre for Bergensjentene ble det for tøft mot de rutinerte jentene fra Oslo. Kampen endte tilslutt 6-1 til Akkaren. Det skal dog sies at det var et høydepunkt da Boblens kaptein, Lisbeth Haugsvær, rushet inn et mål de siste ti sekundene av kampen!

BSI Boblen takker for en flott sesong!


Toppinnlegg
Andre innlegg